Skip to content

Grootste misvattingen over borstvoeding geven


Grootste misvattingen over borstvoeding geven Misvatting: Borstvoeding geven is pijnlijk.

1. Realiteit: Hoewel sommige vrouwen wat ongemak kunnen ervaren bij het begin van het geven van borstvoeding, hoort het geen pijn te doen. Als het pijnlijk blijft, kan het zijn dat de baby niet goed is aangelegd of dat er een ander probleem is dat moet worden aangepakt. Het kan nuttig zijn om een lactatiekundige te raadplegen om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat de borstvoeding comfortabel is voor zowel de moeder als de baby. Misvatting: Borstvoeding geven maakt de borsten slap.

2. Realiteit: De grootte en vorm van de borsten veranderen na verloop van tijd door verschillende factoren, zoals zwangerschap, borstvoeding geven, gewichtsverlies en veroudering. Borstvoeding geven veroorzaakt echter geen permanent verlies van borstweefsel of slappe borsten. Het is belangrijk om een goede ondersteunende bh te dragen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding om de borsten te ondersteunen en ongemak te verminderen. Misvatting: Borstvoeding geven is minder voedzaam dan flesvoeding.

3. Realiteit: Borstvoeding is een uitstekende bron van voeding voor baby's. Moedermelk bevat alle voedingsstoffen die een baby nodig heeft in de juiste verhoudingen, en het is gemakkelijker verteerbaar dan flesvoeding. Moedermelk bevat ook antilichamen en andere stoffen die het immuunsysteem van de baby helpen versterken en beschermen tegen ziekten en infecties. Misvatting: Moeders moeten hun dieet drastisch veranderen om borstvoeding te geven. 4. Realiteit: Moeders hoeven hun dieet niet drastisch te veranderen om borstvoeding te geven. Het is echter belangrijk om een gezond, uitgebalanceerd dieet te volgen en voldoende vocht te drinken om voldoende moedermelk te produceren. Moeders hoeven geen bepaalde voedingsmiddelen te vermijden, tenzij hun baby een specifieke voedselallergie heeft.

Top Qualität

Die WOWMOM Milchpumpe entspricht den EU-Richtlinien und ist BPA-frei.

Am nächsten Tag zu Hause

Bestellen Sie vor 16:00 Uhr und erhalten Sie Ihre WOWMOM Milchpumpe am nächsten Werktag

Zurückkehren

Ungeöffnete WOWMOM-Produkte können innerhalb von 14 Tagen zurückgegeben werden

x