Skip to content

Zwanger en Zonnig


Ah, de zomer... Het seizoen van zonneschijn, warmte en eindeloze wandelingen. Maar laten we eerlijk zijn, voor zwangere vrouwen kan de zomer soms een heel eigenaardige draai geven aan deze ervaring. Met verhitte dagen, opgeblazen voeten en onverwachte cravings.

 Wanneer je zwanger bent en je een dagje naar het strand gaat, is het tijd om die prachtige sandaaltjes aan te doen. Maar laten we eerlijk zijn, het kan een uitdaging zijn om sandalen te vinden wanneer je voeten opgezwollen zijn. Het lijkt soms alsof die ontwerpers nog nooit van opgezwollen voeten hebben gehoord! Maar weet je wat? Het kan niet schelen! Er is namelijk genoeg keuze! Kies sandalen die comfortabel lopen en een maatje groter zijn. Dit kan al een groot verschil maken. Gooi je voeten vervolgens in de koude zee en geniet van een natuurlijke voetbad.

 Zwangerschap kan je interne temperatuurregeling een beetje verwarren, en in de zomer kan dat een uitdaging zijn. Terwijl anderen zich koel en comfortabel voelen, voel jij je als een wandelende sauna. Zonnebrandcrème is je beste vriend. Smeer je met factor 50+ in om een zwangerschapsmasker te voorkomen. Geen zorgen mama, je hebt een prachtige glow daar heb jij geen zon voor nodig 

 De zomer is het seizoen van ijsjes, en geloof me, zwangere vrouwen weten dat als geen ander. Maar hier is een kleine geheime tip: als je jezelf betrapt op het eten van een bolletje ijs, probeer er dan geen augurken aan toe te voegen. Serieus, waarom zijn die rare cravings zo sterk in de zomer? Je kunt jezelf gewoon niet tegenhouden! Maar hey, laten we eerlijk zijn, zwangerschap is de tijd om jezelf te verwennen, zelfs als dat betekent dat je een combinatie van smaken eet die alleen jij begrijpt.

 Kortom dames, laat de hitte, het watergewicht en de gekke cravings je niet uit het veld slaan. Geniet van deze tijd en vergeet niet om te lachen om de gekke en prachtige avonturen die je meemaakt. Een zwangere vrouw in de zomer is als een zonnetje dat altijd schijnt.

Top quality

The WOWMOM breast pump is in accordance with EU guidelines and BPA free.

Next day at home

Order before 4 p.m. and receive the WOWMOM breast pump the next working day

Return

Unopened WOWMOM breast pump may be returned within 7 days

x